13796
Książka
W koszyku
Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Szaflary
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 22790 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks. 186-189
Uwaga dotycząca finansowania
Zrealizowano ze środków Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej